Единственият начин в България да има промяна е когато недосегаемите

...
Единственият начин в България да има промяна е когато недосегаемите
Коментари Харесай

Премиерът Петков: Вече няма недосегаеми, които да са над закона

Единственият метод в България да има смяна е когато недосегаемите към този момент не са над закона, съобщи министър-председателят Кирил Петков пред медии.

Той поздрави Министерство на вътрешните работи и акцентира, че работата е била свършена, тъй като министерството към този момент може да действа  свободно съгласно закона. „ Корупцията не разграничава национални и европейски пари. Тези хора просто взимат за лично облагодетелстване публични пари. Дали са европейски или не – това е въпрос на следствие “, съобщи още Петков.

Премиерът уточни още, че до момента в който европейската прокуратура прави инспекции, е време българската прокуратура да застане от страната на хората. „ До този миг българската прокуратура не е посочила никакви действителни дейности на равнището, на което българският народ чака “, съобщи Петков и означи, че сигналите, подадени към европрокуратурата няма по какъв начин да бъдат скрити.

Министър-председателят изрично опроверга изказванията, че вчерашната полицейска интервенция е опит за похищение на публичното внимание от войната в Украйна. „ Това е доста странна опорка. Трябва да имаш невероятна фикция “, разяснява Кирил Петков.

Премиерът Кирил Петков посочи, че идното посещаване на секретаря по защитата на Съединени американски щати Лойд Дж. Остин е израз на почитание от страна на американското държавно управление и акцентира, че с него не са водени никакви диалози с претенции, свързани с оръжия. България няма да влиза във военни дейности с Украйна и никакви ракети няма да се дават в този миг, само че мощната поддръжка за Украйна ще продължи, съобщи министър председателят. „ НАТО би трябвало да работи координирано по източния фланг, с цел да имаме сигурност за всички страни, които са покрай спора “, означи още Петков.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР