Единственият начин е синът на звездата от Есекс Ейми Чайлдс

...
Единственият начин е синът на звездата от Есекс Ейми Чайлдс
Коментари Харесай

Малкият син на Ейми Чайлдс от TOWIE беше върнат по спешност в болница дни след като се бореше да диша

Единственият метод е синът на звездата от Есекс Ейми Чайлдс беше откаран по неотложност още веднъж в незабавното поделение, откакто се бореше да диша.

Момченцето Били на фаворитката на телевизионното риалити шоу се върна в болничното заведение единствено дни откакто беше признато след незабавна здравна помощ. Само предходната седмица Ейми показа по какъв начин синът й се бори с дишането и беше отведен в незабавното поделение, където му беше сложена диагноза тонзилит. Въпреки това нещата още веднъж се обърнаха за Ейми и фамилията й, откакто те се озоваха още веднъж в болница.

Ейми, която посрещна Били и сестра му близначка Амелия през април тази година, сподели, че „ не може да спре да кашля “ и подвигна „ висока температура “ на Коледа. Семейството очакваше с неспокойствие да отпразнува първата Коледа на Били и Амелия, само че в последна сметка я прекара в болничното заведение.

Майката на четири деца се обърна към обществените си медии, с цел да изясни какво се е случило дружно със фотография с нейните близнаци. Ейми написа: „ Леле, каква...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР