Единственият начин да спреш суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо

...
Единственият начин да спреш суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Боатенг: Роналдо се спира само с отборна игра

Единственият метод да спреш суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е с отборна игра.

Това съобщи бранителят на Байерн Мюнхен Жером Боатенг преди упования с голям интерес полуфинален конфликт сред двата отбора в Шампионската лига.

В първия мач баварците одобряват своя противник на „ Алианц Арена “, като измежду главните цели пред отбора на Юп Хайнкес е неутрализирането на Роналдо, който се намира в страхотна форма. Португалецът има 15 гола в шампионата този сезон, като бе с съществена роля за класирането на Кралския клуб на полуфиналите.

"Можем да спрем Роналдо само в случай че играем като тим. Той е като машина пред гола и по тази причина почтено казано в никакъв случай не можеш да го неутрализираш изцяло. Благодарение на скоростта и съвършения си тайминг, той постоянно получава своя късмет. Реал ориентира цялата си игра към и по тази причина е доста значимо да не му оставаме свободни пространства ", разяснява Боатенг.

"Според мен няма по-завършен нападател от Роналдо. Може да вкарва с левия крайник, с десния, с глава –има просто съвършения надзор над всичко, което прави. Освен това разполага и с най-хубавите съотборници в Реал ", добави още немският национал. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР