Единственият начин да се избегне войната с Украйна е да

...
Единственият начин да се избегне войната с Украйна е да
Коментари Харесай

Медведев: Сенилни старци в Конгреса на САЩ не знаят какво говорят

Единственият метод да се избегне войната с Украйна е да се водят договаряния, само че има доста хора, които вършат пари, спекулират с ескалацията, някои от неблагоразумие, а други - преследвайки избрана политическа линия, сподели в изявление за съветски медии заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев.

„ Тук е явно, че главната и единствена опция е точно да се договорим за гаранции за сигурност - това става с политически и дипломатически средства, с договаряния, с потреблението на правилото на неделима сигурност в нашите връзки, който е закрепен във всички съществени Европейски и интернационалните документи, когато сигурността на едната страна не може да бъде реализирана за сметка на сигурността на другата. Тоест сходни събития биха били ужасни и няма какво да се добави “, сподели той.
След 9-часова среща: Русия и Украйна се договориха да съблюдават примирието
Москва и Киев се договориха да съблюдават политиката на " преустановяване на огъня " по време на диалозите на Нормандската четворка в Париж....
Прочети повече
Медведев изясни, че под " хора, които печелят от борбата " има поради " едно от изявленията на американски сенатор ".

„ Спомням си, чех някъде преди седмица: един от – не мога да го нарека другояче – сенилните старци от Сената на Съединените щати, не си припомням фамилното му име, сподели, че не изключва опцията за стеснен нуклеарен конфликт, замяна на нуклеарни удари сред Русия и Съединените американски щати. Вероятно не му пука, той е много възрастен и има вяра, че е изживял живота си и е време да даде на всеки каквото заслужава. Дори не желая да разясня такива изявления “, сподели Медведев.

Според него, когато е тъжно, когато " хората на властта споделят това, изключително в Америка ".

Той добави, че кубинската ракетна рецесия сподели, че това може да бъде краят на човешката цивилизация.
Италиански специалист: Изтеглянето на чужденци от Украйна единствено обостря напрежението
" Решението на рецесията Русия - Украйна може да бъде открито единствено посредством дипломатически дейности, ориентирани към общо решение за сигурността...
Прочети повече
Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР