Единственият начин да се избегне претоварване на болниците, докато страната

...
Единственият начин да се избегне претоварване на болниците, докато страната
Коментари Харесай

Германски лекари зоват за строга двуседмична карантина

Единственият метод да се избегне претоварване на лечебните заведения, до момента в който страната се бори с третата вълна на ковид, е въвеждането на строга двуседмична карантина. Това мнение показаха от асоциацията на лекарите, работещи в немските интензивни отделения, съобщи ДПА.
За да се избегне претоварването на интензивните отделения е нужна композиция от строга карантина, имунизации и проби, съобщи ръководителят на Германската интердисциплинарна асоциация за интензивни грижи и незабавна медицина Кристиан Караджианидис пред в. "Рейнишен пост ".
Той прикани политиците да спрат неотложно всички планувани отваряния, поради бързото повишаване на броя на случаите. "Моля политиците да не изоставят болничния личен състав ", добави лекарят.
Днес институтът за инфекциозни заболявания "Роберт Кох " разгласи най-високите си седемдневни данни за броя на инфектираните на 100 000 поданици: 124,9. Ден по-рано тази цифра беше 119,1.
Извършено неотдавна изследване на телевизия ZDF сподели, че последователите на усилването на ограничаващите ограничения са повече от поддръжниците на облекчаването им, отбелязва ДПА. 36 на 100 от германците желаят усилване на ограничаващите ограничения, а 31 на 100 поддържат запазването им на настоящето ниво. Само една четвърт желаят облекчаването им.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР