Единственият мотив на жената, която стреля пред централата на YouTube

...
Единственият мотив на жената, която стреля пред централата на YouTube
Коментари Харесай

Стрелбата в YouTube е заради цензуриран блог

Единственият претекст на дамата, която стреля пред централата на YouTube (Ютюб) и рани трима души, е била да си отмъсти на компанията, поради ограничавания за нейния видеоканал. След стрелбата 39-годишната Насим Наджафи Агдам се самоуби.

Вечерта преди нападението Насим не се прибра вкъщи и околните се обаждат в полицията. Патрул я намира заспала в колат. Нищо съмнително. Часове по-късно тя създава съдбовните изстрели.

Според полицията единственият претекст е възмездие за компанията. Първоначалната версия за стрелбата и самоубийство бе провалена персонална връзка със чиновник в „ Ютюб”. Насим е от ирански генезис и е била последовател на персийско-азерския вегански метод на живот. Имала е видеоблог в „ Ютюб”, следван от към 5 хиляди души. Неин видеозапис удостоверява тезата на полицията.

„ Аз съм дискриминирана. „ Ютюб” филтрира моите материали и аз не съм единствената. А певици като Ники Минаж, Майли Сайръс и други имат толкоз клипове с неуместно наличие за деца, без да има възрастово ограничаване за гледане. Но моите видеоматериали имат такава рестрикция”, споделя дамата. Насим е имала разногласия с компанията от януари предходната година. След случая видеоканалът е спрян.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР