Единственият ми ангажимент към Младен Маринов е за неговото освобождаване.

...
Единственият ми ангажимент към Младен Маринов е за неговото освобождаване.
Коментари Харесай

Радев: Единственият ми ангажимент към Маринов е за неговото освобождаване

Единственият ми ангажимент към Младен Маринов е за неговото освобождение. Това съобщи пред публицисти президентът Румен Радев , представен от " Фокус ".
" След всички проблеми и провали в Министерство на вътрешните работи министър председателят преценя дали това е най-лесният избор за министър. Негово е решението, негова е отговорността ", разяснява Радев.
Гласуването на оставките на министъра на вътрешните работи Валентин Радев, министъра на превоза Ивайло Московски и на министъра на районното развиване Николай Нанков, подадени поради злополуката край Своге, при която починаха 17 души, отпадна от дневния ред на Народното събрание в четвъртък. Причината беше, че в деловодството на Народното събрание не беше импортиран декрет на президента Румен Радев, с който освобождава Младен Маринов от поста основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Промените в кабинета би трябвало да се гласоподават в пакет.
В момента има съвещание на Коалиционния съвет при премиера Бойко Борисов. На него би трябвало да се разиска кой ще бъде номиниран за министър на превоза, откакто Александър Манолев се отхвърли, а преди този момент Ивайло Московски подаде оставка след злополуката в Своге.
Освен водачите на ГЕРБ и " Обединени патриоти " - Волен Сидеров ( " Атака " ), Красимир Каракачанов (ВМРО) и Валери Симеонов (НФСБ), в съвета вземат участие финансовият министър Владислав Горанов и водачът на ГЕРБ в Народното събрание Цветан Цветанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР