Единственият, който е извършил доказано закононарушение до този момент е

...
Единственият, който е извършил доказано закононарушение до този момент е
Коментари Харесай

И Тома Биков очаква да бъде арестуван, както всеки един гражданин трябва да очаква това

Единственият, който е направил потвърдено престъпление до този миг е Бойко Рашков .

В това е уверен депутатът от ГЕРБ Тома Биков, който разяснява ареста на водача си Бойко Борисов и сюжета с Васил Божков.

В студиото на Нова телевизия той отговори позитивно на въпроса дали чака нови арести на негови съпартийци, а и чака и няма да бъде изумен, в случай че и него го арестуват, даже го чака. " Да, чакам, както и всеки един жител, в това число и вашите фенове, би трябвало да чака ", съобщи Тома Биков. Той увери от името на партията, че не се опасяват. На депутата обаче му е забавно по какъв начин по този начин хора, които от десетилетия скачат за върховенството на закона, в този момент ръкопляскат на противозаконни арести. Тези хора би трябвало и ще дават отговор за това в бъдеще.

По сюжета с Васил Божков

Според Тома Биков сега прокуратурата очевидно дава отговор на публичния напън предприемачът, който се укрива в Дубай, да бъде разпитан като очевидец. Иначе няма никакъв проблем съгласно Биков, той да бъде разпитан като обвинен. Защо обаче това не е направено Тома Биков не сподели. " Обществото, а и прокуратурата би трябвало да си избере какъв желае да бъде Васил Божков - обвинен или очевидец ", съобщи депутатът от ГЕРБ.

В студиото той изрично съобщи, че точно поради дейностите на Борисов и Горанов на Божков са повдигнати 19 обвинявания, в това число за обезчестяване и ликвидиране. Именно по времето на ръководството на ГЕРБ е намерено, че хазартът е въобще пропуснат в закон за заплащане на налози и такси от времето на Орешарски и една година Божков не е плащал нищо. Ние най-малко написахме закон, само че Божков е намерил малка врата в него. А Комисията по хазарта не е осъществявала никакъв надзор, а отчетът на АДФИ, който толкоз се цитира, е поръчан персонално от Горанов. Когато се открити закононарушенията, комисията е уволнена и против някогашните й към този момент шефове се водят каузи, описа Тома Биков. Васил Божков по думите му е обезсърчителен очевидец.

100-те дни на държавното управление

Тома Биков не може да написа оценка за неявяване на първите 100 дни на държавното управление. Все още липсват доста отговори на значими въпроси, а и той вижда единствено пропуснати благоприятни условия страната да стартира да дава отговор на провокациите, пред които се намира. Като образец Биков уточни, че изпусната ценова политика с електрическата сила е превърната с помощта на дейностите или на неналичието на такива във повсеместен ценови потрес. Кризата се вижда и във вътрешен проект - по улиците на София към този момент се стрелят.

" Промяната е реалност, само че въпросът е до каква степен тя е добра и способства за развиване на обществото в добра посока ", разяснява Биков, който обаче е убеден, че смяната не е за положително.

Имаме мандатоносител другарски кръг, които не дават никакви поръчки за редовно и продължително присъединяване в политиката. Нашето чувство е, че в един миг Василев и Петков ще си тръгнат, а останалите, старите систематични партии като Демократична България и Българска социалистическа партия, ще би трябвало да дават отговори.

Въпреки това Биков уточни, че към този момент ГЕРБ няма да внасят избор на съмнение към държавното управление. " Не бива да се прави инфлация на вота на съмнение като процедура. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР