Единственият гол в Разград бе отбелязан в седмата минута от

...
Единственият гол в Разград бе отбелязан в седмата минута от
Коментари Харесай

Лудогорец загуби с 0:1 от Спортинг в Разград

Единственият гол в Разград бе маркиран в седмата минута от огромната звезда на „ архиепископите ” Рикардо Орта, който с компактен удар с левия крайник прати топката в долния десен ъгъл на Кристиан Кахлина и на процедура донесе трите точки за Брага. На два пъти хората на Карлос Карвалял нацелиха гредите на „ орлите ” посредством Юри Медейрош и Марио Гонсалес, а попадение на Жосуе Са през първото полувреме във вратата на гостите бе анулирано заради засада.

Осем минути преди края на постоянното време „ орлите ” имаха съществени искания за дузпа, и то основателни, защото игра с ръка на Фабиано в наказателното поле не бе отразена от естонския рефер Кристо Тохвер.

По този метод разградчани остават последни в група F от конкуренцията, като отборът има една точка след първите три мача от конкуренцията. Спортинг Брага пък е с шест и заема второто място. Лидер е сръбският Цървена звезда със седем пункта, до момента в който третият Мидтиланд е с 2.

Следващото предизвикателство за Лудогорец в Лига Европа още веднъж е против Спортинг Брага, а срещата ще е аудиенция на „ Ещадио Мунисипал де Брага ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР