Единственият българин в тенис елита Григор Димитров ще започне кампанията

...
Единственият българин в тенис елита Григор Димитров ще започне кампанията
Коментари Харесай

Ясен е жребият на Григор Димитров в Куинс

Единственият българин в тенис елита Григор Димитров ще стартира акцията си на тенис шампионата от сериите АТР 500 в Куинс против извънредно бързо прогресиращия млад французин Феликс Оже-Алиасим. Това стана ясно от тегления през днешния ден чоп, като конкуренцията стартира в понеделник.

Адриан Манарино или Ник Кирьос пък чакат Димитров на осминафиналите, до момента в който на четвъртфинал може да се изправи против първия в схемата Стефанос Циципас. В половината, където е Григор, са още Хуан Мартин дел Потро и Милош Раонич. Българинът не е играл до момента в кариерата си против Оже-Алиасим.

Миналата година Димитров отпадна на осминафиналите от Новак Джокович, който след това загуби финала от Марин Чилич, само че завоюва " Уимбълдън ". Както е известно, Куинс е един от най-любимите и сполучливи шампионати за Григор, който е първенец от 2014 година и има още три класирания на полуфинали.

В долната половина пък водач е завръщащият се след травма Кевин Андерсън, а първенецът от предходната година Марин Чилич ще започва против Кристиан Гарин. Друг любимец за оценката - Стан Вавринка, ще стартира против Дан Еванс, до момента в който пък Даниил Медведев ще би трябвало да преодолее Фернандо Вердаско. Любопитен мач от първи кръг също е Дел Потро - Денис Шаповалов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР