Единственият българин в тенис елита Григор Димитров ще се изправи

...
Единственият българин в тенис елита Григор Димитров ще се изправи
Коментари Харесай

Григор Димитров срещу световния номер 9 в следващия кръг в Маями

Единственият българин в тенис елита Григор Димитров ще се изправи против международния номер 9 Хуберт Хуркач в осминафинален мач на “Мастърс ”-а в Маями на втория по величина корт “Грандстенд ” късно вечерта във вторник.
Прочетете още
Българо-полският конфликт е четвърти в програмата на оборудването и се чака да стартира към среднощ. По същия метод беше спретнат и дуелът на Гришо против германеца Яник Ханфман, в който топ ракетата ни разпиля противника с 6:1, 6:0 за единствено 47 минути игра в трети кръг.

Първият мач на “Грандстенд ” стартира в 17 часа през днешния ден и е сред Томас Махач и Матео Арналди. След тях на корта излизат Каспер Рууд и Николас Джари, а след това е дуелът Кристофър О’Конъл - Яник Синер. Именно след първенеца на Australian Open ще пристигна ред да гледаме Димитров против Хуркач.

Гришо е спечелил всичките си предходни четири мача против този съперник и има страховит късмет да се класира на четвъртфиналите в Маями за първи път в кариерата си. Именно това е единственият шампионат от сериите “Мастърс ”, в който Димитров не е достигал тази фаза, а другояче има общо 18 такива класирания в конкуренциите от най-високата категория на АТР.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР