Единственият българин в тенис елита Григор Димитров се завръща на

...
Единственият българин в тенис елита Григор Димитров се завръща на
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Григор Димитров - Ришар Гаске


Единственият българин в тенис елита Григор Димитров се завръща на корта против Ришар Гаске в мач от демонстративния шампионат Ultimate Tennis Showdown, който ще стартира не преди 21:30 часа българско време и ще се излъчи по MAX Sport 2.

Турнирът има по-различни правила от обичайния тенис, като ще се играят четири четвъртини по 10 минути и който има повече точки след всяка от тях ще бъде победител. Ако след 40-те минути резултатът е еднакъв, се играе спомагателна част, в която задачата е да се запишат две следващи точки.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Sportal Open Tennis (@sportal.open.tennis) на Юли 25, 2020 в 5:57 PDT

Димитров за последно организира три дуела в смален формат до 4 гейма на различен демо шампионат - “Адриа тур”, където победи Душан Лайович и отстъпи на Никола Милоевич, Доминик Тийм и Борна Чорич, след което трябваше да пребори ковид.

Последният формален дуел на Григор е против Рафаел Надал в Акапулко на 29 февруари - 3:6, 2:6 на полуфиналите. Гаске има много повече време на корта от края на февруари до момента, като има 10 мача на демонстративни шампионати, от които е спечелил 8 и е изгубил единствено 2 от Матео Беретини.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР