Единственият българин в тенис елита Григор Димитров отново не можа

...
Единственият българин в тенис елита Григор Димитров отново не можа
Коментари Харесай

Сега накъде за Григор Димитров? Гледайте Sportal Open

Единственият българин в тенис елита Григор Димитров още веднъж не можа да прескочи първия кръг на шампионат през седмицата, като болките в рамото му го обрекоха на проваляне от Кевин Кинг в Атланта. Именно това е акцентът на рубриката #Гришомания в следващото издание на единственото българско предаване за тенис в родния ефир “ Sportal Open ” по Sportal TV и на уеб страницата Sportal.bg .

Освен последните настоящи вести и мнения към физическото положение на Григор Димитров и проектите му за близкото бъдеще, водещите Никола Кацаров и Даниел Любомиров обръщат внимание и на другите шампионати през актуалната седмица.

We are back and super proud to announce our marque players - First timer John Isner, rising star Felix Auger-Aliassime and crowd favourite Grigor Dimitrov!! pic.twitter.com/6J7dzVZ983
— Chengdu Open (@ChengduOpen) July 24, 2019
В Хамбург феновете ще гледат любопитни четвъртфинални двойки, като звездите Доминик Тийм и Александър Зверев демонстрират, че са загърбили отрицателните страсти от “Уимбълдън”. В Атланта има трима австралийци на четвъртфиналите, а в Гщаад ще е забавно да разберем дали Роберто Баутиста Агут може да прибави още един трофей в сбирката си.

При дамите звездни участнички в конкуренциите в Палермо и Юрмала съвсем няма, само че по тази причина пък късмет да блеснат имат състезателки от по-долните етажи на ранглистата.

Кой получи “Уайлд кард” и кой попадна в рубриката “Непредизвикана грешка”? Гледайте “ Sportal Open ” всяка седмица по Sportal TV и на уеб страницата Sportal.bg !
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР