Единственият българин в елита Григор Димитров има много добър шанс

...
Единственият българин в елита Григор Димитров има много добър шанс
Коментари Харесай

Григор Димитров с добър шанс за класиране във втората седмица на Ролан Гарос


Единственият българин в елита Григор Димитров има доста добър късмет за първи път в кариерата си да прескочи третия кръг на “Ролан Гарос” и да взе участие във втората седмица на шампионата от “Големия шлем”.
Вижте тази обява в Instagram.
на Окт 1, 2020 в 8:19 PDT

Гришо се изправя против експерта на клей от Испания Роберто Карбайес Баена, който за първи път в кариерата си доближава до тази фаза в Париж, откакто в петсетов и петчасов трилър отстрани 9-ия в схемата Денис Шаповалов.

2020 Round 3
Grigor Dimitrov vs Carballes Baena

Under 36.5 games
Odds: 1.88 (-114$)
Stake:5 Units

Category:CONFIDENT
— The Mon€y On Tenni$ (@MoneyOnTennis)
Мачът им се чака към 15:30 часа българско време, стига да не вали.

Карбайес Баена, по сходство на предходния противник на Димитров във френската столица Андрей Мартин, има към 400 победи на клей при експертите, само че главно в по-ниската категория шампионати “Чалънджър”. Представянето му досега на “Ролан Гарос” може да се дефинира за изненадващо освен тъй като за първи път от седем участия стига до третия кръг, а и тъй като от края на юли 2019-а (турнира в Гщаад) не бе печелил повече от един дуел в каквато и да е конкуренция.

— Daniel Djenev (@dido404)
Григор за първи път през 2020 година прескочи втория кръг на “Шлема”, откакто в Австралия и Съединени американски щати бе отпадал надлежно от Томи Пол и Мартон Фучович. На “Мастърс”-а в Рим той организира добра публична подготовка за “Ролан Гарос” с достигането до четвъртфиналите, където го надигра Денис Шаповалов, само че Карбайес Баена се погрижи двамата да не се срещнат още веднъж.

За пети път в кариерата си Димитров ще се опита да прескочи третия кръг в Париж. През 2013-а той бе отстранен на тази фаза от Новак Джокович, а през 2017-а и 2018-а го преодоляваха други испанци Пабло Кареньо Буста и Фернандо Вердаско. Миналият сезон в много оспорван конфликт българинът отпадна от Стан Вавринка в три тайбрека.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР