Единствените причини за махането на шефовете на службите, особено сега

...
Единствените причини за махането на шефовете на службите, особено сега
Коментари Харесай

Борисов свърза смяната на шефовете на службите с разкриването на шпионски мрежи на Русия

Единствените аргументи за махането на шефовете на службите, изключително в този момент на ДАНС, е разкриването на шпионските мрежи на Русия. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с младежите от ГЕРБ, където показа ръководителите на националния и софийския избирателен щаб. Срещата беше излъчена на фейсбук страницата на Борисов.  

Той беше безапелационен, че в никакъв случай повече в България няма да разкрият съветски разузнавач. " Извинявам се на тези момчета, които съм ги карал да пазят националната сигурност, а те били " нечестни " съгласно някого. Слагам бас с всички - повече съветски разузнавач няма да бъде оголен. Това е повода да ги махнат. ", сподели Борисов. 

" Това е реваншизъм, да сменяш шефа на ДАНС като си един длъжностен министър ", разяснява още ръководителят на ГЕРБ. " Приемам, че смениха регионалните шефове и шефовете на полицейските ръководства – те имат отношение към изборите. Приемам, че и ДАНС имат връзка с изборите. Но каква е връзката на шефа на " Митниците "? Тези хора са експерти и те в този момент се чудят по какъв начин да ги изчегъртат ", съобщи Борисов по отношение на рокадите, подхванати от служебното държавно управление.

Томислав Дончев ще оглави Националният избирателен щаб на партията, стана ясно по време на срещата. Даниел Митов пък ще оглави софийския избирателен щаб на ГЕРБ.

" Сред аспектите на акцията са програмата и задачите. Ще надградим програмата ни отпреди четири години. По-радикална би трябвало да е промяната в администрацията. По-амбициозно би трябвало да е редуцирането на лицензирането и регистритационните режими, което ще облекчи жителите и бизнеса. Още повече би трябвало да има ограничения за младежите, които да започват бизнес. Сред другите цели са бърз и на ниска цена достъп до качествено опазване на здравето ", сподели Дончев.  

" Предлагаме втори стадий за рационализация на страната. Отиваме на изборите с убеденост, че ще сме първа политическа мощ, че жителите още веднъж ще разпознаят, че сме верния избор, да задвижим България като съвременна европейска стопанска система. Българската столица се трансформира в едно от най-комфортните места за живот освен в страната, само че и в Европа. Ще се постараем да посрещнем потребностите на софиянци ", сподели Митов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР