Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които

...
Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които
Коментари Харесай

Единствените думи на Борисов от значение са които ще произнесе пред прокурора

" Единствените думи на Борисов, които имат значение, са тези, които ще произнесе пред идващия основен прокурор ".

Така президентът Румен Радев разяснява в Раковски казаното от Бойко Борисов през вчерашния ден, че живеем в изискванията на тирания. В деня на Съединението пък някогашният министър председател написа във " Facebook ", че през днешния ден страната ни е разграничена " от този, който е предназначен да пази нейното единение ".

По отношение на това какъв брой дълъг ще е животът на това Народно събрания президентът още веднъж съобщи, че това зависи от актуализацията на бюджета. 

" Не можем да оставим българите без тази нужна актуализация в комплицираните времена, които предстоят. Както и през вчерашния ден разгласих, тази седмица ще поканя ЦИК, с цел да бъдем сигурни, че можем да проведем избори 2 в 1 в тази конюнктура, с машинен избор, тъй че да не бъдат компрометирани ", изясни Радев.

Той бе помолен да разяснява и политическия скандал с купуването на депутати. Президентът съобщи, че ситуацията в Народното събрание е станала толкоз изнервена, че срутва всевъзможни старания да се реализира рационално решение.

Румен Радев сподели още, че тематиката за служебното държавно управление сега не е на дневен ред. Той чака Народното събрание да свърши своята работа и едвам тогава ще го разяснява.

" Все по-често се спряга политически план на двама от министрите – на стопанската система и на финансите. Ако желаят да бъдат потребни за обществото, те не би трябвало да основават просто следващия партиен план, а да следват една по-широка философия към цялото общество. Има вълна за смяна, само че никоя партия не може да монополизира очакванията на българите. Нито една партия няма силите да се оправи сама. Добре ще е нашите политически партии най-сетне да осъзнаят това, въпреки и от третия опит, и да потърсят най-накрая разговора ", прикани Радев.

Според Румен Радев служебното държавно управление е потвърдило, че хора от разнообразни хоризонти могат да работят дружно и дейно за България.

" Що се касае до паниките на левите хора, които се притесняват да не бъде предадена тяхната вяра, желая да съобщи следното - не аз съм индивидът, който ще ви съобщи. За себе си подсигурявам ", добави той.

" Трябва да се научим от Съединението, че е време да излекуваме всички наши комплекси за политическа неизбежност. Защото точно Съединението сподели, че сме способни да реализираме огромни цели. Време е да го създадем и през днешния ден ", съобщи още Радев.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР