Единствената здравна телевизия в България, CODE HEALTH TV, ще стартира

...
Единствената здравна телевизия в България, CODE HEALTH TV, ще стартира
Коментари Харесай

CODE HEALTH TV с нова програмна схема от септември

Единствената здравна телевизия в България, CODE HEALTH TV, ще започва трети сезон през септември. За времето, в което сме в народен ефир, одобрени експерти и водещи имена в региона на медицината, опазването на здравето, психологичното здраве, културното развиване, показаха своята експертиза в здравната медия.

В процеса на развиване на медията и разширението на аудиторията, от септември в програмната скица, феновете ще имат опцията да видят и австралийски риалити сериали с здравна тема.

Продукции, които показват опита на лекари, парамедици, ветеринарни лекари, естетични и реконструктивни интервенции, оттатък океана.

На огромни здравни въпроси, медицински открития и за бъдещето на здравното лекуване, дават отговор трима лекари в " Попитай лекаря ".

За работата в незабавна помощ и избавените пациенти в сериозни обстановки, за смисъла на парамедиците и своевременната интервенция на незабавните екипи, феновете на CODE HEALTH TV, ще имат опцията да гледат в риалити сериалите, " Парамедици " и " Спешна помощ ".

За връзката сред индивида и животните и какви грижи да поставяме за любимците си, ще споделя харизматичният ветеринар Крис Браун в " Бонди вет ".

Какво е " Направено в Рая " и по какъв начин да съвместим първокласната почивка с посещаване на клиники за естетични и реконструктивни интервенции? Може ли естетичната медицина да промени живота на пациента вечно?

Съдържанието на малкия екран в първите два сезона е напълно авторско, подкрепящо задачата на CODE HEALTH TV, като единствена здравна телевизия в България, да въодушевява хората да водят по-здравословен метод на живот, а в случай че имат болестно положение, да имат всички гледни точки, свързани с казуса, разнообразни решения и опцията за съзнателен и осведомен избор.

Очаквайте един нов сезон, който показва здравето от всичките му гледни точки, изпълнен с решението на доста здравни проблеми вкритични обстановки, тъй като “Здравето е въпрос на познание!”

Единствената българска здравна телевизия може да намерите в мрежата на Виваком, А1, Неосат,EON, А1, Булсатком, NETERRA и още 70 кабелни оператора в страната, както и LIVE 24/7 на www.codehealth.bg

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР