Единствената здравна телевизия в България Code Health TV, каза Благодаря!“

...
Единствената здравна телевизия в България Code Health TV, каза Благодаря!“
Коментари Харесай

Code Health TV с първи по рода си Бал на лекарите „Благодарим ви, че ви има!“

Единствената здравна телевизия в България Code Health TV, сподели „ Благодаря! “ на хората със златни ръце и златни сърца. Балът на лекарите беше подсилен от доста държавни институции - представители на Министерство на здравеопазването, Български червен кръст, Български лекарски съюз, Българска болнична асоциация, Столична община, Община Слатина и фондация BCause.

 

Акцент на вечерта беше благотворителността. Съвместната самодейност на Столична община, Община Слатина и Код Хелт Ти Ви за създаване на детска площадка за деца със специфични двигателни потребности, „ С обич към всяка детска усмивка - детска площадка за всички! “, беше показана на гостите в залата. А кметът на Столична община Васил Терзиев и Георги Илиев – кмет на регион Слатина, които персонално поддържаха самодейност, бяха измежду гостите на събитието. Изграждането на детска площадка за деца със специфични двигателни потребности в парк Гео Милев ще даде вяра и наслада на всички деца, че могат да играят дружно. За да могат да играят всички деца дружно и да имат една общодостъпна среда за развлечение на открито, ние като общество е редно да създадем първата крачка, тъй като няма нищо по-хубаво от това да виждаме усмивки по детските лица.

 

За да покажем, че силата е в положителното, сътрудници на Бала на лекарите, бяха фондация BCause с тяхната стратегия „ Готови за триумф “, която към този момент 18 години, организацията дава стипендии на възпитаници от 11 и 12 клас и студенти от държавни образователни заведения, които са без един или двама родители.

 

Подкрепа за двете дела даде и стилната телевизия Code Fashion TV и списание Code Life, които посветиха коледния си брой на Бала на лекарите, а средствата събрани от продажбата ще бъдат разграничени на двете дела, показани на събитието.

В изискана конюнктура, класни питиета и гурме храна, лекарите демонстрираха своята друга страна, а белите престилки отстъпиха място на стилните тоалети и положително въодушевление, допълнено от срещи с сътрудници и другари.

Водещи на блестящото събитие бяха лицата на  Code Health TV, Неда Василева и Емил Кирилов.

 

Събитието почетоха кметът на Столична община, господин Васил Терзиев, зам.-кметът на Столична община, г- жа Надежда Бачева, кметът на регион Слатина, господин Георги Илиев и госпожа Благородна Здравкова, зам. кмет. Стилни и елегантни, на Бала на лекарите участваха и проф. Илко Гетов, зам.- министър на опазването на здравето, проф. Милена Станева от Български лекарски съюз, доктор Надежда Тодоровска, зам. общоприет шеф на Български червен кръст, адв. Свилена Димитрова, Председател на Българска болнична асоциация, както и водещи лекари, клиники и сътрудници от фарма промишлеността. 

 

За положителното въодушевление на всички посетители, се погрижиха надарени Виктор Костов - пиано и Емил Павлов - тенор. След тях, сцената бе превзета от невероятната Мария Илиева. На финала на вечерта, неповторимия и несравним, обичан на всички - Васил Найденов, сподели „ Благодаря “ на всички лекари, по най-красивия метод, с прелестните си песни.

 

Партньори на събитието бяха лаборатории Синево, телекомуникационна компания Виваком, Филип Морис, Кашмир Уелнес енд Спа Хотел Велинград, Рамкофарм, Цептер, Мазерати и Донгфенг България, консултанстска компания Еко Глоуб, Катаржина, Прайм Хелт, Ателие Ла Перла, шоколадовите бонбони на Анас Чоклетс, Абофарм.

 

Медийни сътрудници на събитието - Здравен Журнал, Портал за здраве „ Здравно “, Woman.bg, Dental tribune, уеб сайтът „ Здраве и просвета “ и ХАЙЛАЙФ.

Снимки от събитието: wetransfer.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР