Единствената цел на г-н Борисов е да остане до избирането

...
Единствената цел на г-н Борисов е да остане до избирането
Коментари Харесай

Нинова: Единствената цел на Борисов е да остане до избирането на главен прокурор

Единствената цел на господин Борисов е да остане до избирането на идващия основен прокурор, с цел да може да си подсигурява безотговорност по-късно. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в предаването " Гласове " по партийната телевизия " БСТВ ". Според нея министър председателят Бойко Борисов обикаля предизборно страната и дава обещание пари. " Така не се ръководи държавен и обществен запас. Това са парите, събрани от всички българи, и законът споделя, че се преразпределят през Народното събрание и там има надзор. Тук всичко е безотговорно и еднолично и с една цел - персонално политическо оцеляване. Не е задачата, която си слага един общественик, когато ръководи финанси ", съобщи Нинова.

Попитана по какъв начин ще провокира Българска социалистическа партия предварителни избори в случай, че министър председателят Бойко Борисов е не счита да подава оставка, в случай че загуби евровота, Нинова сподели, че предварителни избори могат да провокират гласоподавателите. За това тя прикани за гласоподаване. " Ако ГЕРБ изгубят тези избори, към този момент нямат легитимност. Разбирам, че не желаят да напущат властта със всички сили и средства. Това не е, с цел да дадат вероятност на страната или да усилват приходите. Единствената цел на господин Борисов е да остане до избирането на идващия основен прокурор, с цел да може да си подсигурява безотговорност по-късно ", сподели Нинова.

Според Нинова едно от достолепията на управническата тактика на Българска социалистическа партия " Визия за България " е, че в нея има съответни управнически политики. " Как да се ръководи опазването на здравето, държавното и общинското, да не са търговски сдружения лечебните заведения. Конкретни решения ", сподели тя. Във " визията " било заложено увеличение на приходите и преизчисление на пенсиите.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (371)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР