Единствената по рода си у нас платформа NFT Credo пусна

...
Единствената по рода си у нас платформа NFT Credo пусна
Коментари Харесай

NFT Credo пусна серията „Gold” от колекцията за Наско Сираков

Единствената по рода си у нас платформа NFT Credo пусна на блокчейн пазара серията „ Gold ” от сбирка Легенди – Наско Сираков. Незаменимите токени към този момент са налични на и всеки може да ги съхранява в своя цифров портфейл против единствено 100 лева за численост.

NFT „ Gold ” съдържа кадър от успеха на „ Левски ” с 3:0 като посетител на Славия напролет на 1993 година Сираков се е завърнал от френския Ланс и оказва помощ на отбора, построен само от българи, да завоюва следващата си купа на България. Вълка е неукротим – бележи 9 гола в 12 мача и е с огромна заслуга обичаният тим да се качи за 18-ти път на върха в „ А “ група.

Отново на уеб страницата на NFT Credo от през днешния ден, феновете на нумизматиката могат да наддават в търг за 2 нови сребърни медала (№19 и №20) във връзка 60-годишнината на Наско Сираков. Началната цена за всяко сребърно произведение на онлайн търга е 1000 лева, като всички средства от продажбата им ще бъдат дарени на ПФК „ Левски “ като безплатна помощ към клуба.

От NFT Credo оферират и оферта за обща покупка на NFT сбирка и юбилеен орден. Пакетното предложение включва отстъпка от 20% и е налично за всеки на.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР