,,Единствената партия, която остана последователна след местните избори в София,

...
,,Единствената партия, която остана последователна след местните избори в София,
Коментари Харесай

Балабанов: Видяхме новата сватба, само че на местно ниво - между ГЕРБ и ПП

,,Единствената партия, която остана поредна след локалните избори в София, се оказа " ИТН ". Единствената партия, която остава в съпротива и която до последно излъчваше собствен претендент за ръководител на Столичния общински съвет.``

Това съобщи депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов.

,,След като към този момент има ръководител на СОС и откакто видяхме новата женитба, единствено че на локално равнище - сред ГЕРБ, Политическа партия и към този момент с поддръжката на новите предатели от другите обединения - от Българска социалистическа партия и " Възраждане ", на опозицията по този начин или другояче ѝ се поставя по паритетен принцип да поеме част от комисиите в СОС. Но това не значи, че ние сме част от тази сглобка, в противен случай - останахме единствените същински, които удържаха на думата си в тази обстановка ", уточни Балабанов.

По отношение на бюджета на София, той сподели, че 2,5 милиарда лв. има да се разпределят и стремежът за власт и към стопански ползи сплотява радикално разнообразни обединения:

" Ние стоим най-коректно в общественото пространство, тъй като защитихме волята на гласоподавателите, които ни гласоподаваха доверие, въпреки че сме с трима общински съветници. Но като виждам по какъв начин се развиват политическите процеси у нас, напълно скоро ще бъдем доста повече. "

Той увери, че единствената опция на настоящето ръководство е " ИТН ". Призна, че сигурно имат път към властта, само че това ще стане след нови избори, когато българските жители ще подредят политическата карта на страната.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР