Единствената и истинската алтернатива на ГЕРБ и на всичко, което

...
Единствената и истинската алтернатива на ГЕРБ и на всичко, което
Коментари Харесай

Единствената и истинската алтернатива на ГЕРБ е БСП

Единствената и същинската опция на ГЕРБ и на всичко, което се случва в България в три направления – във връзка с лявата политика, на политика за мир и по на отбрана на националния интерес. Това съобщи членът на Народно събрание на партията Румен Овчаров в тв изявление.
„ Лявото има потребност от консолидация, само че за жалост, нищо ново не се случва. Досега преди всеки избор ни се спретваше епизод от сапунката „ обединяване “. Само че някакви хора потеглят да се сплотяват без Българска социалистическа партия и да изясняват по какъв начин Българска социалистическа партия би трябвало да се сплотява с тях. Целта е да се сътвори платформа, през която избрани лица, решили, че са незаменими, да се повдигнат ", разяснява той. Овчаров даде образец с Мая Манолова, с Таня Дончева и с Костадин Паскалев. Няма неприятно всеки да се опита, единствено че тези опити са на гърба на левия гласоподавател, който не обича тези кавги и не схваща за какво се случват те ", счита той.
„ Тези „ Бузлуджанци “ обаче този път направиха нещо друго. Десетки пъти съм ги питал тези, които желаят да сменят Корнелия Нинова да предложат нещо като политика. Те в този момент, заставайки зад Иван Таков и неговите ментори, демонстрираха алтернативата, която оферират на Българска социалистическа партия и на левите гласоподаватели. Българска социалистическа партия споделя - ние сме партия на 133 години, която пази своята история, пази паметта на жертвите си в битката против капитализма и против фашизма, пази техните монументи. Това за нас са червени линии. Съветниците ни в СОС предадоха правилата на лявото. Тези така наречен „ Бузлуджанци “ ни споделят: „ Да бе, да, пазим ги, но в случай че ни предложат 2-3 комисии в Общинския съвет, ние сме подготвени да ги позагърбим. Което и стана ", акцентира Овчаров.
" Българска социалистическа партия се бори против модела „ Борисов “, против паралелната страна, против 17-те години обир в София. Само че се оказва, че алтернативата, която ни се предлага е: „ Да бе, да, ние се борим против тези, но към ни предложат още 2 комисии и 6000 лева заплата на общински консултант, подготвени сме и тази битка да я позабравим ". Затова си мисля, че този път левият гласоподавател няма да се излъже по този начин обикновено. ", изрази мнение той.
Да ме извинява и Костадин Костадинов – човек, който и една минута не е бил в ръководството, като каже „ изберете ме и всичко ще е наред “, просто не му вярвайте повече, прикани Овчаров.
Според него през последните месеци от ръководещите не са споделили и дума за националния интерес на България. „ Какъв народен интерес е Народното събрание да вземе решение, че ще купува нуклеарни реактори за 35 милиарда и да ни лъже, че ще костват 14 милиарда, в случай че имаме два подготвени в Белене, имаме план, имаме съоръжение и можем да ги построим за 5-6 милиарда? Това е най-голямата спекулация и закононарушение в историята на България “, даде образец Овчаров.
Съдете ги по делата, а не по приказките, безапелационен е той.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР