Единствената българка, която представи страната ни на двата най-големи конкурса

...
Единствената българка, която представи страната ни на двата най-големи конкурса
Коментари Харесай

”Мис България Вселена” стана най-щастливата жена на света!

Единствената българка, която показа страната ни на двата най-големи състезанието за хубост " Мис Свят " и " Мис Вселена " – Венета Кръстева, даде живот на първото си дете.

Щастливото събитие се случи през вчерашния ден в Белгия, за където хубавицата отпътува преди седмици. Беше планувано тя да роди точно там.

Бебето е момче, само че родителите – Венета и гръцкия предприемач Костас Устабасидис, към момента не са избрали съответно име за новороденото.

" Ще останат още 10-15 дни в Белгия, след което ще отида да ги прибера ", изясни пред " Монитор " Страхил Гановски – непосредствен другар на Кръстева и лицензиант на " Мис Свят " и " Мис Вселена " за България.

Младите родители се сгодиха предходната година, точно на рождения ден на чаровната русокоска – 24 декември. Самата Венета изглеждаше сюрпризирана, само че Костас не я остави да се колебае и преди тя да каже " да ", постави годежния пръстен на ръката й.

Празникът се трансформира в очарователно 2 в 1. Изенадана остана даже майката на Венета, която има още две дъщери. Тогава се разбра и че Венета е бременна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР