Единствена по рода си дипломна работа, посветена на трансформациите по

...
Единствена по рода си дипломна работа, посветена на трансформациите по
Коментари Харесай

Проговори студентката, написала дипломна работа за Азис

Единствена по рода си дипломна работа, отдадена на трансформациите по време на бурната кариера на Азис, донесе отлична оценка на студентка от УНСС.

" Още преди години ми пристигна концепцията да проучвам облика навръх този артист. Стигнах до тезата, че абсурдът продава. Такова е обществото, в което живеем. Най-много се притеснявах по какъв начин преподавателите ще одобряват тематиката. На самата отбрана всички слушаха с интерес и ми задаваха доста въпроси. Бях очарована ", разяснява студентката Ивана Захаренова пред Нова тв.

" Помогна ми фактът, че направих изявление с Азис, което се базира на дипломната ми работа. Аз изцяло неутрално проучва и събирах доказателствени материали. В тезата потвърждавам, че когато един облик се преекспонира, в случай че не търпи развиване, то не би бил забавен и конструктивен. Ако пиша докторска теза, няма да е на същата тема ".

" Не желаех да подчертавам единствено върху поп фолк кариерата на Азис. По същия метод той би имал триумф на този облик и последователност на трансформациите си, в случай че пее и поп музика. "

" Много постоянно тематиките за дипломни работи са свързани с неща, които за огромна част от хората са чудати. Не мога да кажа, че има тематики табу при моите дипломанти ", съобщи нейният теоретичен началник проф. д.н. Любомир Стойков.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР