Единодушно със 138 гласа За, нито един против и нито

...
Единодушно със 138 гласа За, нито един против и нито
Коментари Харесай

С пълно единодушие БСП одобри предложението Корнелия Нинова да е вицепремиер

Единодушно със 138 гласа " За ", нито един " срещу " и нито един " Въздържал се " Народно събрание на Българска социалистическа партия утвърди съдружното съглашение за сформиране на държавно управление и утвърди претендентите на Българска социалистическа партия за вицепремиер и министри.

Това са:
Вицепремиер и министър на стопанската система и промишлеността - Корнелия Нинова Министър на труда и обществената политика - Георги Гьоков Министър на туризма - Христо Проданов Министър на земеделието - Иван Иванов

Заседанието продължава и сега, съобщи пред медиите Атанас Зафиров, член на Националното управление на Българска социалистическа партия.

Съветът утвърди предоставената информация за резултатите от извършените договаряния и беше признато без забележки съглашението за коалиция. Беше даден мандат на Корнелия Нинова да подпише това съглашение и с цялостно единогласие бяха признато предложенията за министри в проектосъстава на Министерския съвет, заяви още Зафиров.

Ако мандатът бъде връчен в почивните дни, нищо не пречи в понеделник до края на деня да имаме държавно управление, акцентира Зафиров.



Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР