Единодушната номинация на Иван Гешев за главен прокурор предизвиква все

...
Единодушната номинация на Иван Гешев за главен прокурор предизвиква все
Коментари Харесай

Как БЛИЦ сменя заглавията на „Медиапул“

Единодушната номинация на Иван Гешев за основен прокурор провокира все по-голяма нервност в подмолните кръгове, които от години водят война с държавността и институциите у нас. Нещо повече, на фона на растящата поддръжка от прокурори и чиновници на правосъдната система от цялата страна, протестърските медии станаха за смях.

Липсата на социална поддръжка за желаното от скандалните предприемачи и подсъдими отдръпване на кандидатурата стана още по-видима. когато се наложи даже наказаната на 20 години затвор за корупция в изключително огромни размери някогашна кметица на „ Младост “ публично да провежда митинг пред Съдебната палата.

След като БЛИЦ осведоми за това, твърдящите, че са експерти протестърски медии небрежно се самоцензурираха.

Така Иванчева небрежно изпадна в забвение, в случай че съдим по заглавията на „ Медиапул” на една и съща вест от сутринта и от обяд. Първоначално уеб сайтът на Стоянка Георгиев /някогашен „ глас “ на Иван Костов/ правилно информираше, че митингът в понеделник е дело на Иванчева. А в следствие излъгаха, че някакви жители и цивилен организации недоволствали против Гешев.

За тяхно страдание, истината става ясно.


Първоначалната версия и самоцензурираната
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР