Единно, интегрирано решение носи предимства на доставчиците Намаляването на разходите

...
Единно, интегрирано решение носи предимства на доставчиците Намаляването на разходите
Коментари Харесай

Сигурността е най-търсената нова управлявана услуга

Единно, интегрирано решение носи преимущества на доставчиците

Намаляването на разноските е основен проблем за доставчиците на ръководени услуги
(снимка: CC0 Public Domain)

Н ово изследване, извършено от Omdia (бившата Ovum) и с поддръжката на Acronis, демонстрира, че най-търсената услуга, която клиентите търсят от доставчиците на ръководени услуги (MSP), е сигурността .

Изследователският отчет „ Разбиране на пазара за сигурност и бекъп на данни за снабдители на ръководени услуги ” обобщава резултатите от изследване измежду 263 доставчика във Англия и Съединени американски щати, които обслужват дребни и междинни предприятия.

Доставчиците на услуги демонстрират огромен интерес към надеждни оферти за сигурност. 97% от интервюираните показват значимостта на гарантирането на минимална загуба на данни или корупция при положение на офанзива, а 88% от тях декларират, че би трябвало да могат бързо да понижат вредите при открити киберзаплахи.

В допълнение, 89% от интервюираните показват нуждата да оферират услуга, която е повече от антивирусна стратегия и анти-рансъмуер. Констатациите в отчета подхождат на противоположната връзка, която Acronis e получила през последните няколко години.

„ 84% от интервюираните в изследването потвърдиха, че е мъчно да се работи с разнообразни снабдители за всеки аспект на сигурността. Единно, интегрирано решение за киберзащита, вместо голям брой принадлежности като бекъп, антивирусни стратегии, анти-малуер, оценка на уязвимостта, ръководство на ъпдейти и други, дава всички преимущества ”, разяснява Гайдар Магдануров, Chief Cyber Officer на Acronis.

Едно от новите оферти на този пазар е Acronis Cyber Protect Cloud – то интегрира бекъп с цялостен пакет принадлежности за сигурност и ръководство от последно потомство. Едно само решение опростява ежедневните интервенции за доставчиците на услуги, покачва продуктивността на механически лица и сигурността на крайните клиенти.

Подобно решение разрешава на доставчиците да избегнат насилственото спиране на работа, което може да докара до бърз отлив на клиенти.

Спроред изследването, „ намаляването на разноските ” е основен проблем за доставчиците на ръководени услуги. 92% от интервюираните споделят, че придобиването на умения и опит за даване на услуги сигурно е главно бизнес предизвикателство, поради необятното потребление на наследени решения от голям брой снабдители.

Проучването на Omdia споделя и други гледни точки.  Например, то изброява първите три области, които доставчиците на ръководени услуги смятат за значими във връзка с основаването на аварийни копия и възобновяване, като:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР