Единни сме в ПП-ДБ, че евентуални предсрочни избори са една

...
Единни сме в ПП-ДБ, че евентуални предсрочни избори са една
Коментари Харесай

Борис Бонев: Единни сме, че евентуални предсрочни избори са опция, ако СОС не заработи

Единни сме в ПП-ДБ, че възможни предварителни избори са една от вариантите, макар че това не е мечтаният излаз от нас, съобщи в " Денят стартира с Георги Любенов " общинският консултант Борис Бонев.

" За нас това не е проблем. Това е един от сюжетите, който преглеждаме. Нашата група е готова и считаме, че ще имаме по-добър резултат, в сравнение с имахме на предходните избори ", уточни той.

13 февруари е датата, след която към този момент могат да стартират тълкувания, че в действителност общинският съвет последните три месеца не е работил

" В един подобен фрагментен общински съвет в един миг може да нямаме различен избор ", съобщи общинският консултант.

Бонев е безапелационен, че в СОС не получават никаква конструктивност.

" Когато си предложил 4 разновидността за излаз от рецесията, когато си провел срещи и договаряния във всевъзможен вероятен вид, съобразявайки се с претенциите на останалите, когато си изискал да има най-малко някакъв явен проект, с по-конкретни задължения, какви промени ще се създадат, кои наредби ще се трансформират в едно краткотрайно председателство на общинския съвет, и отсреща не получаваш съвсем никаква конструктивност ", изясни Бонев.

По думите му най-градивното, което са чули от ГЕРБ да вземем за пример е " от сътрудника ми Георги Георгиев, който сподели, че Васил Терзиев би трябвало да ми стъпи на врата. Това е равнището ", безапелационен е той и добави, че в неговата парламентарна група " не си стъпват по врата ".

" ГЕРБ са се посветили да вършат на всяко едно допустимо обществено събитие да измислят някакви гръмки заглавия, които доста хубаво да седят като заглавие в медиите ", уточни общинският консултант.

" Не е да забележим по какъв начин можем да създадем нещо градивно за София, а по какъв начин да набием другарчето в медията ", изясни той.

Общинският консултант уточни, че главният проблем, пред който е изправена столицата е, че стартират да се изпускат периоди за европейски стратегии, вероятността да не се одобри бюджетът е голяма.

На въпроса дали има нерви да се отдели от ПП-ДБ, Борис Бонев отговори, че не е въпрос на нерви.

" То е въпрос на доста справедливи критерии, които ние сме декларирали обществено. Смятам, че нашата група става все по-сплотена ", увери Борис Бонев.

Той съобщи, че към този момент не е негова фантазия да бъде ръководител на СОС.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР