Единната система за прием в първи клас за град като

...
Единната система за прием в първи клас за град като
Коментари Харесай

Чобанов: Целта на промените е първолакът да не пътува сутрин

Единната система за банкет в първи клас за град като София няма по какъв начин да удовлетвори всекиго, само че тя се приема на база всеобщата потребност на града. 7-8 учебни заведения ще са по-натоварени при приема, само че ще има и такива, където ще останат свободни места. 

Това съобщи заместник-кметът по обучение на София Тодор Чобанов по Българска национална телевизия. Време беше да се вкара единна система с идентични правила за всички общински учебни заведения. Търси се оптималният вид, който получава и най-широка поддръжка, акцентира Чобанов.

При уседналост децата се одобряват най-бързо и тук логиката е в името на детето, тъй като в последна сметка задачата е детето да не пътува заран, аргументира измененията в наредбата Тодор Чобанов.

За облекчение на приема най-вероятно по-следващата година ще има програмен продукт, който ще прави класирането. Това ще разреши потреблението на актуалната система за картиране и ще е много по-справедливо определянето на това коя постройка в кой регион се намира, изясни заместник-кметът на София.

Чобанов разяснява и критерия за месторабота на родителите и го дефинира като много рисков, тъй като доста родители съумяват да си изфабрикуват документ за работно място, в което не работят.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР