Единият от собствениците на ЦСКА - Юлиян Инджов, изрази оптимизъм

...
Единият от собствениците на ЦСКА - Юлиян Инджов, изрази оптимизъм
Коментари Харесай

Инджов: Мечтая до септември да видя разрешителното за строеж на "Армията"


Единият от притежателите на ЦСКА - Юлиян Инджов, изрази оптимизъм за новия стадион на клуба.

Заедно с другия притежател Гриша Ганчев и синът му Данаил бяха на среща със спортния министър Радостин Василев по отношение на опцията за реорганизация на стадион " Българска войска ".

Снимка: Lap.bg


" Главният проектант на Общината ще приготви съответните документи и ще излъчи работна група, която ще отразява и нашите претенции като притежатели. Започват чисто административни процедури, които ще лишават известно време, само че има воля за решаването. Днес има доза оптимизъм да се случи и в спортната база да се постави основа, с цел да се върви напред ", сподели Инджов пред публицистите след края на срещата.



" Старият стадион ще бъде реконструиран. Не сме и мислили, че има по какъв начин да се построи нов стадион. Сега коментирахме достъпа до стадиона. Лицензирането на УЕФА изисква достъп на профилирани коли за провеждането на такива срещи. Мечтата ми е септември месец да видя разрешението за градеж на масата. Министерството на спорта приема измененията до 2019-а година, а всички направено по-късно не се приема, само че ще продължим да преговаряме ".

" Около четири милиона лв. възлизат подобренията, които са приети от Сердика спортни парцели 2021 година. Тази работна група ще продължи още една седмица работа, с цел да се уточнят подобренията, които са противоречиви. Законът е явен и ние не спорим. Направили сме доста усъвършенствания, които ние не можем да ги представим като инвестиция - сред 6 или 7 милиона. Признават се тези, които са трайно прикрепени към парцела, които са по-малко. Готовност имаме от две години за инвестиция. Сигурно ще се прави и нова оценка, само че не поради това, че повече или по-малко ще костват парцелите, а просто оценките имат период на валидност”, сподели още Инджов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР