Единият от собствениците на ЦСКА - Христо Стоичков, говори за

...
Единият от собствениците на ЦСКА - Христо Стоичков, говори за
Коментари Харесай

Стоичков: Стойчо си знае работата, не му се бъркам

Единият от притежателите на ЦСКА - Христо Стоичков, приказва за специфичното издание на " алените " за присъединяване на тима в групите на Лига на конференциите.

" Групата е забавна. Голям късмет е да се надигнем още веднъж против Рома. Другите два противника Бодьо/Глимт и Зоря, са отбори от нашия сан. Мисля, че имаме шансове да се класираме за елиминациите в шампионата. Стойчо Младенов потвърди, че е добър стратег в досегашните дуели. Надявам се, че и публиката ще помогне. Видях по какъв начин поддържат тима. Участваме в Лигата на конференциите, с цел да браним достойнството на ЦСКА. Нашият клуб постоянно е бил лицето на България в Европа.

Стойчо си знае работата, не му се греша. Той е треньорът и се грижи за тима, за стила, за тактиката. Пожелавам и на него, и на екипа му триумф. Вярвам, че ЦСКА ще играе с религия и дух.

Бях на трибуните на мача с Виктория и публиката беше страхотна. Изключително значим фактор. Феновете би трябвало да вървят ръка за ръка с ЦСКА. Да поддържат, да оказват помощ. Всичко е взаимно. " Червените " ентусиасти би трябвало да знаят, че са неизменима част от живота на нашия клуб ", споделя Стоичков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР