Единият от шофьорите от вчерашната катастрофа между ТИР и служебна

...
Единият от шофьорите от вчерашната катастрофа между ТИР и служебна
Коментари Харесай

МВР: Единият от шофьорите във вчерашната катастрофа край ученическото градче във Враца е бил надрусан

Единият от водачите от вчерашната злополука сред ТИР и служебна кола на ДДД компанията „ Килъри “ край ученическото градче във Враца е бил дрогиран, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. От там обаче не показват кой тъкмо е нарушителят. 
Както първо медията ни заяви, случаят стана малко преди 10 часа сутринта на Оряховско шосе, при разклона за Ученическото градче. Сблъскаха се ТИР „ Ивеко “ със софийска регистрация и служебна баничарка „ Рено “ на ДДД компанията. И двете транспортни средства идвали откъм кръговото кръстовище и били дали ляв мигач за завиване в посока ученическото градче. ТИР-ът се бил изнесъл, с цел да вземе завоя, а водачът на колата не го видял и се блъснали.  



След произшествието лидерът на лекия автомобил бе откаран с кола за спешна помощ в болничното заведение за обзор. За благополучие, той не е потърпевш съществено. 
Пробите за алкохол и на двамата участници в ПТП-то са негативни, само че тази за опиати на единия лидер обаче отчела позитивен резултат за приложимост на упойващи субстанции. 
По случая е формирано досъдебно произвеждане.
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР