Единият от капитаните на Левски Иван Горанов гостува в предаването

...
Единият от капитаните на Левски Иван Горанов гостува в предаването
Коментари Харесай

Капитанът на Левски: Всички усещат положителната промяна на “Герена”

Единият от капитаните на Левски Иван Горанов гостува в предаването на Sportal TV От дузпа в тъч ”. Бранителят е на мнение, че позитивната смяна в клуба се усеща от всички и се надява възходящият път да продължи и отсега нататък.

“Има какво да се усъвършенства в нашата игра, само че ние по тази причина работим всеки ден. Хубаво е, че от началото на този сезон има позитивна смяна и тя се усеща от всички. Трябва да поддържаме този прогресивен път, по който сме поели”, сподели Горанов.

Иван се върна и към дните, когато отпред на отбора бе Дело Роси, като акцентира, че съгласно него престоят му на “Герена” не е бил неуспех. Също по този начин и показа мнението си за новия ментор Славиша Стоянович.

“В персонален проект научих много от Делио Роси. Проблемът с него беше в връзката, другояче нищо неприятно не мога да кажа за него. Не мисля, че престоят му в Левски е бил отрицателен. Помогна ни доста за играта в отбрана, тъй че това ще ни бъде от изгода отсега нататък. Като човек Славиша Стоянович промени много неща. Докосна се до футболистите. Сега сме едно семейство и отиваме с въодушевление на тренировките. Може би оттова идва тази позитивна страст, която ни оказва помощ да се представим по-добре ", изясни Иван.

Капитанът разяснява и свадите, които се насъбраха към Давид Яблонски напоследък, който първо бе санкциониран поради видео, в което атакува отбора на ЦСКА-София и някогашния нападател на “червените” Фернандо Каранга, а по-късно се разбра, че е наказан за уредени мачове в родината му Чехия.

“За случая с видеото - всеки позволява неточности. Аз съм твърдо зад него - станало е, на всеки може да се случи. Нямах никаква визия за случая с уредени мачове”, сподели Горанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР