Единият от двата сигурни изпадащи в румънското първенство - Академика

...
Единият от двата сигурни изпадащи в румънското първенство - Академика
Коментари Харесай

Поредна загуба за Цветков и Гогов в Румъния

Единият от двата сигурни изпадащи в румънското състезание - Академика (Клинчени), продължава да натрупа загуби. Днес отборът на Александър Цветков и Владимир Гогов отстъпи с 0:2 вкъщи на Миовени и записа седмо следващо проваляне. В нито един от тези дуели отборът не съумя да вкара гол.

Двамата българи бяха титуляри, като даже изведе съотборниците си с капитанската лента. Той остана на терена през целия мач, а Гогов беше заменен в 74-ата минута от Андрей Дима. Головете за Миовени вкараха Адриан Скарлатаке (28`) и Александру Райчеа (82`).

има единствено 1 точка и е на предпоследното място в групата, която се бори за оставане в елита. Отборът от Клинчени е единствено пред, който беше осъден с лишаване на цели 26 точки от актива си, само че и преди този момент беше ясно, че няма да успее да се избави. Днес записва 12-а поредна загуба, този път с 0:1 от. За " алените кучета " се разписа, а не беше в групата за дуела.

С триумфа събра 16 точки, само че даже да завоюва и трите си мача до края на плейофите, ще би трябвало да играе бараж, с цел да резервира мястото си в.

Снимки: prosport.ro
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР