Единият от двамата собственици на Локомотив Пловдив – Адам Сотков,

...
Единият от двамата собственици на Локомотив Пловдив – Адам Сотков,
Коментари Харесай

По примера на Крушарски: Другият собственик на Локомотив Пловдив също опрощава всички заеми, които е дал на клуба

Единият от двамата притежатели на Локомотив Пловдив – Адам Сотков, излезе с отворено писмо до почитателите на футболния клуб, в което изрази желанието си да опрости всички заеми на " смърфовете ", насъбрани към него и неговите компании.

Сотков съобщи, че прави това по образеца на другия притежател на " черно-белите " - Христо Крушарски, който в събота заяви, че ще опрости всички заеми, с които е дотирал Локомотив.

" Уважаеми Локомотивци,

Следвайки образеца на господин Христо Крушарски - персона, почтена за почитание и като човек, и като предприемач, с актуалното писмо показвам персоналното си предпочитание да опростя всички задължения на Локо Пловдив, насъбрани във времето към мен и ръководените от мен компании.

Тези задължения бяха генерирани във времена, в които обичаният ни клуб нямаше опция да покрива самичък 100% от разноските за:

• Заплати, както на футболистите, по този начин и на всички чиновници, оставени отвън светлината на прожекторите, с помощта на чиято неуморна и ефикасна работа клубът продължава своето развитие;
• Поддръжка и консумативи на стадиона;
• Разходи за превоз и хотел на тима при гостуванията, и други

В тези сложни за тима ни времена, господин Крушарски също нямаше опция да оказва финансова поддръжка на Локо и заради това аз се нагърбих със задачата да осигуря нужните средства.

От месец март тази година господин Христо Крушарски още веднъж стартира да дава част от нужните за тима ни финанси, за което желая да изкажа своята откровена признателност.

Бих желал още един път да изразя своето предпочитание да опростя задълженията на Локо Пловдив към мен и фирмите, които ръководя, като това ще стане факт незабавно откакто господин Крушарски опрости писмено задълженията на „ ПФК „ Локомотив Пловдив - 1926 " АД към себе си, негови представители и ръководените от него сдружения ", се споделя в писмото на Адам Сотков.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР