Единият от акционерите в ЦСКА - София Христо Стоичков очаква

...
Единият от акционерите в ЦСКА - София Христо Стоичков очаква
Коментари Харесай

Стоичков: Няма да е далеч времето, когато "Българска армия" ще бъде истински бисер

Единият от акционерите в " ЦСКА - София " Христо Стоичков чака стадион " Българска войска " да се трансформира в " същински бисер ". Според него не да е надалеч времето, когато това ще стане.

Клубът завоюва състезанието за базите и преди дни подписа контракта за дълготрайно прилагане. До момента алените не са показали проектите си за рационализация на оборудването.

" Веднага стартира да се работи по този въпрос. Цялото управление го желае. Аз съм един от тримата с Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, които сме се заели, и няма мощ на света, която да ни накара да се откажем. Гарантирам, че всичко ще бъде съгласно разпоредбите. Винаги съм живял съгласно тях и по този начин би трябвало да бъде в ЦСКА ", сподели Стоичков в изявление за " Труд ".

" Тепърва България ще види документите за новия стадион. Ще се съобразим с всички условия на страната и общината. Няма да е надалеч времето, когато стадион " Българска войска " ще бъде същински бисер. Нашите почитатели го заслужават най-вече ", добави Стоичков, който дълго отхвърляше да разяснява тематиката " ЦСКА ".

По думите му казусът с базите е тежал върху клуба през всичките години на демокрацията. Той поздрави министъра на спорта Красен Кралев за това, че е направил всичко належащо " ЦСКА да получи своя дом ". " За мен " Българска войска " и Панчарево имат изключителна значимост ", сподели някогашният футболист на ЦСКА.

Стоичков е убеден, че ЦСКА ще стане първенец.

Фотогалерия: Българските футболни "бижута ", които останаха единствено на картинка >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР