Единични на пръв поглед инциденти с нападения срещу военни окръжия

...
Единични на пръв поглед инциденти с нападения срещу военни окръжия
Коментари Харесай

Серия от атаки с коктейли `Молотов` срещу военни окръжия в Русия |

Единични на пръв взор произшествия с набези против военни окръжия (военкомати) в Руската федерация получават темперамент на проведена тиха опозиция, демонстрират обработени данни на рускоезичния ефирен канал RTVi по открити осведомителни източници на Руската федерация. Екипът на канала е основал по тях карта с местата на офанзивите на територията на Русия.

Анализаторите, представени от Nextа са употребявали информации за катастрофи с коктейли „ Молотов “ против военните институции, оповестени в бюлетини на ТАСС, дописки в Регион Онлайн, IvanovoNews, КП-Екатеринбург, Новости Воронежа, Baza и SHOT. „ Пропуснали сме няколко, мисля, че призракът на Керенски се е качил в последния полет от Ню Йорк. “ - написа блогър в канала на Nexta в Туитър.

Първият изваден случай е в Луховици, западна Русия и е от 28 февруари, четири дни след началото на войната в Украйна. На 2 март е ударен военкоматът във Воронеж, на 11 март този в Березовский. За 9 май с коктейл „ Молотов “ е поздравено военното окръжие в Балашиха

Последното нахлуване е безусловно от през вчерашния ден, 13 май. Новината е за коктейл „ Молотов “ във военното окръжие в Омск. При нападението на ул. „ Пушкин “ 74 са изпочупени прозорци, фотоси в om1.ru демонстрират и следи от горене, а съгласно очевидци към постройката се усеща миризма на керосин. От локалното Управление на Министерство на вътрешните работи са отказали мнения за произшествието.

Не всички офанзиви са сполучливи. В Череповец, Вологдска област на Руската федераци две момчета на по 16 години са хвърлили коктейли " Молотов " против постройката на ул. " Краснодонцев ", в която се обитава Военното окръжие в града. Младежите, обаче, са провели слаба разследваща активност преди този момент и са объркали прозорците - вместо военнкомата запалили пространствата на " Росрегистър ". Неуспешният опит е станал на 8 май и липсва в картата на RTVi. 

На 4 май две бутилки с избухлив коктейл са хвърлени и във военкомата в Нижневартовск на ул. " Мир ". 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР