Единението и волята са пътят за постигане на националните идеали,

...
Единението и волята са пътят за постигане на националните идеали,
Коментари Харесай

Единението и волята са пътят за постигане на националните идеали, каза Радев

Единението и волята са пътят за реализиране на националните идеали, написа във фейсбук президентът Румен Радев. Посланието му е във връзка Деня на независимостта.

Денят на Независимостта е незабравим урок за това, че единението и волята са пътят за реализиране на националните идеали и отбраната на българския интерес, написа Радев

„ Той е още по-голям през днешния ден, когато се борим с голям брой рецесии, проблемите на обществото се заглушават, когато се вършат опити за замяна на историята ни, а държавността отстъпва пред непознати ползи и зависимости “, споделя президентът в обявата.

Според президента оповестяването на самостоятелна страна на 22 септември преди 115 години във Велико Търново България е историческо събитие. То е вследствие на умела дипломация, само че и на изрично публично и политическо единодушие в името на една цел – израстването и развиването ни като суверенна страна, равноправна в интернационалната общественост.

„ От нас самите зависи освен личното ни пълноправие, само че и самочувствието ни на свободен и заслужен народ. Народ, за който независимостта, просперитета и развиването са висша полезност ”, добавя президентът Румен Радев.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР