Единайсет души са загинали и 10 са ранени при пожара,

...
Единайсет души са загинали и 10 са ранени при пожара,
Коментари Харесай

11 загинали, сред тях три деца, при пожара в жилищен блок в чешки град

Единайсет души са починали и 10 са ранени при пожара, избухнал през вчерашния ден на 11-ия етаж на 13-етажен жилищен блок в чешкия град Бохумин, оповестиха представители на управляващите, като някои допуснаха, че може би става дума за палеж, съобщи Асошиейтед прес. Сградата е благосъстоятелност на общината.

Говорител на пожарната заяви късно нощес, че в апартамент на 11 етаж са починали шест души - трима възрастни итри деца. Останалите пет жертви са се пробвали да избягат в суматоха, като скочат от прозорците на 12-ия етаж, сподели вътрешният министър Ян Хамачек по чешкото публично радио.

Регионалният началник на пожарникарите Владимер Вилчек съобщи, че е извънредно какъв брой бързо се е популяризирал огънят в целия апартамент, само че посочи, че управляващите към момента проверяват повода за пожара. Началникът на районната полиция Томаш Кузел заяви, че по отношение на пожара е арестувано едно лице. Той заяви, че 10 души са ранени, а министър Хамачек добави, че един пожарникар е потърпевш тежко.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР