Единайсет души са задържани при специализирана полицейска операция в Пазарджишко,

...
Единайсет души са задържани при специализирана полицейска операция в Пазарджишко,
Коментари Харесай

Масови арести след полицейска спецакция в Пазарджишко

Единайсет души са арестувани при профилирана полицейска интервенция в Пазарджишко, разпоедена от основния секретар на Министерство на вътрешните работи, оповестяват от Областната дирекция на ведомството. Акцията е извършена в почивните дни от чиновници на всички районни ръководства и на Зоналното жандармерийско ръководство в Пловдив. Участвали са още представители на Национална агенция за приходите, Областна дирекция „ Безопасност на храните “, пожарната, Областна ревизия по труда.

Проверени са близо 2000 души, 1420 автомобила, заведения, търговски обекти, заложни къщи. Арестувани са 11 души, формирани са 16 досъдебни производства, формирани са 104 акта от полицията, а от другите институции, участващи в интервенцията - още 35 акта и констативни протоколи.

При ревизия на градеж в пазарджишкия квартал „ Изток “ служители на реда и трудови инспектори са установили, че на обекта работят четирима турски жители без трудови контракти. Освен това те са влезнали на територията на страната ни с туристически визи и позволеният престой у нас към този момент е изминал.

На автомагистрала “Тракия “ в платното по посока София пътни служители на реда и жандармеристи са хванали 25-годишен мъж от град Средец да транспортира четирима непознати жители без документи за идентичност. При инспекцията се оказало, че те обитават нелегално на територията на страната ни и са жители на Мароко. Шофьорът е арестуван в ареста, а колата е конфискувана.

Разкрити са още водачи, шофиращи дрогирани или с коли без постоянна регистрация, в местността Чехльово край град Сърница са открити две противозаконни ловни двуцевни пушки, а в парцел в град Костандово - 15 стръка марихуана.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР