Единадесетокласникът Радослав Попов от ППМГ "Екзарх Антим Първи" Видин спечели

...
Единадесетокласникът Радослав Попов от ППМГ "Екзарх Антим Първи" Видин спечели
Коментари Харесай

Математик от Видин е най-добрият по английски език в страната

Единадесетокласникът Радослав Попов от ППМГ "Екзарх Антим Първи " Видин завоюва първо място на Националния кръг на Олимпиадата по британски език. Възпитаникът на преподавателя Жени Асенова се пребори с конкуренцията на връстниците си от XI клас и влезе във финалната конкуренция с трети резултат дружно с още девет възпитаници от цялата страна. Постижението е неповторимо и несъмнено, тъй като Радослав е единственият възпитаник с резултат над 90 точки, което е долният предел за допускане до Националния кръг на олимпиадата.
Зад този огромен триумф стоят години интензивен труд и упорита работа, споделя Радослав Попов.
"За тази олимпиада се приготвям от години и се стремя към допустимо най-хубавото си показване. Тази година най-накрая станах първи, което за мен е извънредно достижение и доста се гордея с това. Вложил съм доста труд и старания. Работех както независимо, по този начин и в учебно заведение с учителката ми по британски език, споделя младежът. Той бил класиран и за Националното съревнование по биология и здравно обучение, само че не съумял да се яви, защото часовете съвпадали и той избрал британския.
Желанието на Радослав Попов е да следва "Медицина ", по тази причина подготовката му е ориентирана към предметите химия и биология, а британският език е наложително съпътстващ всяко едно обучение, счита надареният възпитаник.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР