Единадесет производства са образувани на 23 април в ОДМВР-Разград след

...
Единадесет производства са образувани на 23 април в ОДМВР-Разград след
Коментари Харесай

11 души излъгаха в декларациите си на КПП-та в Разград


Единадесет производства са формирани на 23 април в ОДМВР-Разград след инспекция на заявления, оставени на контролно-пропусквателен пункт през великденските празници. Седем от тях са бързи, а четири – досъдебни. Това оповестиха от полицията в Разград.

Досъдебно произвеждане е стартирано против 37-годишен мъж от Разград за това, че на 20 април е заявил погрешни данни, с цел да премине през пропускателния пункт. Мъжът показал като неотложна причина за пътешестване, че местоработата му е в село Гороцвет, община Лозница.

Разследват 23-ма за погрешни заявления при прекосяване на контролно-пропусквателен пункт при Софийска област

Досъдебно произвеждане е формирано против 69-годишен мъж от търговищкото село Момина, който на 17 април в декларацията си показал, че работи за компания в село Дянково и по този начин минал през КПП-то. Досъдебно произвеждане е отпочнато против 46-годишна жена от Търговище, която на 20 април вписала в декларацията си за пътешестване месторабота в град Разград.

Досъдебно произвеждане е формирано против 37-годишен мъж от Търговище, който на 17 април показал като неотложна причина за пътешестване, че работи в разградска компания. На 20 април 44-годишен мъж от заветското село Веселец заявил, че работи за компания в Разград, с цел да премине пропускателния пункт.

Бързо произвеждане е стартирано против 43-годишна жена от лознишкото село Синя вода, която на 20 април показала в декларацията, че работи в заведение за дюнери в Разград. 23-годишен юноша от заветското село Веселец заявил на 20 април, че работи в строителна компания в Разград. 43-годишен мъж от село Стражец подал на 20 април декларация, в която показал, че има трудови правни отношения в село Каменар. 50-годишен мъж от Разград показал в декларацията си от 20 април, че работи в село Балкански.

Досъдебни производства поради погрешни заявления, подадени на КПП-тата в Монтана

Обстоятелството, че „ работи в дистрибуторска компания “ послужило като съображение 49-годишен мъж от Разград да премине през контролно-пропусквателен пункт на 20 април.

Бързо е производството и против 44-годишен мъж от село Веселец, който на 20 април показал декларация с вписана месторабота в Разград. Заради посочените погрешни данни, против всички тях се водят следствия за закононарушения по чл.355, ал.2 по отношение на ал.1 от Наказателен кодекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР