Единадесет души бяха ранени, четирима сериозно, след като кола се

...
Единадесет души бяха ранени, четирима сериозно, след като кола се
Коментари Харесай

Шофьор на 76 г. сбъркал газта със спирачката, вряза се в тълпа във Франция

Единадесет души бяха ранени, четирима съществено, откакто кола се вряза в навалица на интернационален фестивал за стартиране на хвърчила в Северна Франция, оповестиха публични лица, предава Народоосвободителна въстаническа армия. Катастрофата е породена от 76-годишен водач с увреждания, който " объркал педалите на газта и спирачката ", се споделя в изказване на локалната прокуратура.

Инцидентът е станал рано вечерта в крайбрежния град Берк-сюр-Мер, където стотици хиляди хора се събират всяка година за фестивала. Четири дами, в това число две пенсионерки на 75 и 82 години, са настанени за лекуване с животозастрашаващи пострадвания на главата в интензивно поделение, оповестиха от службите за незабавна помощ и локалните управляващи.

Шофьорът, който е леко ранен при случая, е изправен пред вероятно обвиняване за причиняване на непредумишлени пострадвания.

Популярен измежду фамилиите и привличащ гости от целия свят, годишният фестивал в града се организира в продължение на няколко дни, включващ акробатични шоута с стартиране на хвърчила и семинари за основаване на лични хрумвания.

????FRANCE: TERRIBLE ACCIDENT IN BERCK, PAS-DE-CALAIS DURING KITE FESTIVAL!

An elderly person lost control of his car and hit several passers-by.
10 people were injured, 4 seriously.
— LoveWorld (@LoveWorld_Peopl)
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР