Един загина, а четирима са с опасност за живота Допълнителните

...
Един загина, а четирима са с опасност за живота Допълнителните
Коментари Харесай

След масовия бой между клановете Тахирови и Бижеви: 13 души са арестувани в павелбанските села Тъжа и Манолово

Един почина, а четирима са с заплаха за живота

Допълнителните ограничения за сигурност бяха взети след всеобщия побой в центъра на Казанлък на 20 март, след който един почина, а четирима са с заплаха за живота. Сблъсъкът беше предизвикан от дългогодишна омраза сред две семейства от селата Тъжа и Манолово - Тахирови и Бижеви.

13 души са арестувани след профилирана полицейска интервенция в павелбанските села Тъжа и Манолово, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора.

При спецакцията за противопоставяне на битовата престъпност и правонарушения на публичния ред са осъществени инспекции на 43 адреса, 123 лица и 46 моторни транспортни средства. На един от адресите са открити тютюневи акцизни артикули без бандерол.

Операцията е осъществена от чиновници на полицейския сектор в Павел баня, взаимно със чиновници на Зонално жандармерийско ръководство - Кърджали и Държавно ловно стопанство " Мазалат ".

От ОДМВР-Стара Загора показват още, че продължава засиленото полицейско наличие на територията, обслужвана от Районно ръководство - Казанлък.



Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР