Един юридически акт си заслужава да бъде обсъждан, когато има

...
Един юридически акт си заслужава да бъде обсъждан, когато има
Коментари Харесай

Методи Лалов: Как да обсъждаш юридическия парцал на ГЕРБ?!

" Един юридически акт си заслужава да бъде обсъждан, когато има своята стойност ".

Това съобщи за телевизия Евроком някогашният арбитър и сегашен общински консултант от Демократична България Методи Лалов в коментар за новата Конституция, препоръчана от ГЕРБ.

" Това, което се показа на обществеността е един акт от юридичекса, позиция, политическа и граматическа, който страда от големи дефиците. Да разисквам този юредически парцал на ГЕРБ е безусловно излишно. Граматически не могат да го устоят, а юридически е неуместен ", счита Лалов.

Според него това е следващият опит на ГЕРБ за " отблъскване на номера ". Той е на мнение, че някои от предложенията за промени са популистки, като образец той уточни намаляването на депутатите от 240 на 120.

Методи Лалов насочи и рецензии и към президента Румен Радев.

" Не виждам целенасочена, целеустремена и ежедневна активност за смяна в Конституцията. Президентът не е човек, който може да бъде лидер на обществото ", сподели общинският консултант.

По думите му от Българска социалистическа партия нямат " човешкото право " да са на митинга.

" Нинова дали има съображение да е измежду хората откакто нейните представители във Висшия правосъден съвет гласоподаваха за Гешев? Кога тя сподели: " вие сте безобразници и ние снемаме доверие? ", попита Лалов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР