Един ветеринарен лекар сподели петте вида домашни любимци, които никога

...
Един ветеринарен лекар сподели петте вида домашни любимци, които никога
Коментари Харесай

„Аз съм ветеринар и ето пет вида домашни любимци, които никога не бих притежавал – включително зайци“

Един ветеринарен доктор показа петте типа домашни любимци, които в никакъв случай не би имал – и някои от тях може в действителност да ви изненадат.

Може би не е шокиращо, че най-често притежаваните домашни любимци в Обединеното кралство са кучетата (31%), следвани компактно от котките (26%), съгласно Statista. Много семейства обаче избират да имат други космати другари, от зайци до хамстери, само че съгласно ветеринар не всяко животно е толкоз уместно за домакински любим.

Ветеринарът, който е прочут онлайн като @ Ben.the.vet в TikTok неотдавна показа пет типа домашни любимци, които „ като ветеринар не бих имал или бих помислил доста деликатно, преди да си взема “, и добави, че макар че обича животните, да си ветеринар „ те излага на всички клопките на това да имаш избрани домашни любимци ".

Първото животно, което не би имал като домакински любим, е папагал и една от аргументите е, тъй като това значи " в никакъв случай повече да нямаш тенджера с незалепващо покритие ". Очаквайки повди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР