Един век от рождението на духовния учител Ваклуш Толев се

...
Един век от рождението на духовния учител Ваклуш Толев се
Коментари Харесай

Ново издание на книгата с лекции на Ваклуш Толев История на религиите

Един век от рождението на духовния преподавател Ваклуш Толев се навършва тази година - Богословът и мъдрец, който е обиколил десетки пъти цялата страна, с цел да изнася своите уроци за духовността, етиката и културата.

Книгата с неговите лекции по “История на религиите ” излезе в ново - четвърто издание. А на 19-и март в София и на 8-и април във Варна ще бъде показан документалния филм “Ваклуш ” на режисьора Николай Василев.

Петко Атанасов, журналист: " Една книга, която е цялостна с истории на човечеството, със съкровение на човечеството, с оптимизъм на човечеството. И в това време тя е особена книга, тъй като в нея прозира цялата мъдрост на Ваклуш Толев. Целият му заряд, цялата му сила и съгласно мен това е една книга признание ".

Д-р Илко Семерджиев: " Тук имаме освен обстоятелства, които Ваклуш Толев оповестява за религиите. Не единствено относителен разбор сред тях. Най-важното е, че тук са събрани всички религии на едно място, оценени, само че оттатък обстоятелствата, той вижда движещите сили на религиозните придвижвания ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР