Един въпрос започва да отеква все по често в Народното

...
Един въпрос започва да отеква все по често в Народното
Коментари Харесай

Корнелия скри Явор Божанков в САЩ от хартиените бюлетини

„ Един въпрос стартира да отеква все по постоянно в Народното събрание! Всеки ден с сътрудници и жители питаме: Къде е Явор Божанков? “. Под знака на тези думи на депутата от Политическа партия Александър Дунчев мина вчерашният плевел спор в Народното събрание във връзка измененията в Изборния кодекс.

Божанков е от младите фрагменти на Българска социалистическа партия, въпреки да не е член, който сходно на Крум Зарков, остро съобщи позицията си против връщането на хартиената бюлетина.

Парламентарната група на Политическа партия през вчерашния ден не спря да скандира името на младока от Горна Оряховица, като питаше Корнелия Нинова за какво го крие. А Божанков се оказа в командировка в Съединени американски щати, в последна сметка издадоха от централата на социалистите.

Оттам допълниха, че Божанков е тръгнал зад Океана със знанието и единодушието на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. От няколко дни националният фаворит отсъства от пленарни съвещания, а телефонът му е изключен.

В началото на месеца депутатът бе освободен като член и заместник-председател на Комисията по правни въпроси и стана член на тази по конституционни въпроси. Въпреки изказванията, че става въпрос за партийно наказване, Божанков си затрая като партизанин: " Отстраняване, изключване не е прецизен термин, не е точната дума, защото дружно с сътрудниците сме го решили това ", уточни Божанков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР