Един въпрос не престава да вълнува феновете на Ергенът. На

...
Един въпрос не престава да вълнува феновете на Ергенът. На
Коментари Харесай

Големият страх на Гери Стаменова - любовта от пръв поглед? Моделката за болката от раздялата

Един въпрос не престава да вълнува почитателите на " Ергенът ". На какъв брой години е Гери Стаменова? Знаете, плеймейтката беше и през 2016 година на 24 година, и през актуалната година е отново на толкоз (или най-малко на толкоз се представя). В последната порция въпроси и отговори към Гери този въпрос ѝ беше заложен няколко пъти, като най-после на риалити звездата просто ѝ писна и тя съобщи, че е значимо човек на какъв брой наподобява, а не какво му написа в персоналната карта.

Гери Стаменова разяснява и безконечни тематики като любовта от пръв взор. Оказва се, че пеещата моделка има вяра в нея, само че като цяло се надява да не ѝ се случи. " Човек може да направи и хиляди нелепости от обич, по тази причина мислете и се въздържайте от такива влюбвания ", поучава тя, само че и добавя: " Ако човек си заслужава, за което би трябвало време, с цел да се разбере, дано има обич ".

Виж още: Краят пристигна: Златка и Благой стопираха да се следват онлайн, той я изтри от живота си! 

Стаменова показа и, че към този момент не знае по какъв начин да се оправи с болката от раздялата. Моделката към този момент просто си страдала на воля и споделяла за страстите си с близки.

Виж още: " Разката им семейството ": Бесният скандал, който разтрепери психоложката Александра

Плеймейтката, която се самоопредели като върколак, разкри, че има някои девойки от " Ергенът ", с които ще продължи да поддържа връзка, само че има и такива, с които просто не се харесват. 

Изображение: https://www.instagram.com/stamenowwa/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР