Един трейдър е бичи настроен към Лайткойн, като е купил

...
Един трейдър е бичи настроен към Лайткойн, като е купил
Коментари Харесай

Трейдър споделя какво може да предстои за Лайткойн

Един трейдър е бичи надъхан към Лайткойн, като е купил покрай дъното му през ноември, като вижда доста благоприятни условия за напредък.

DonAlt счита, че Solana наподобява мощна и може да надмине Биткойн .

Той твърди, че Биткойн евентуално е на път да доближи най-малко $32,000 и възнамерява да продаде част от активите си на това равнище.

Solana може да се показа по-добре от Биткойн

DonAlt е бичи надъхан към Solana (SOL) и счита, че тя може да надмине BTC. Той има позитивна вероятност за токена и сподели, че той може да надмине водещата криптовалута. Въпреки че двойката USD се е отдръпнала леко, анализаторът счита, че SOL наподобява мощна по отношение на Биткойн.

Лайткойн има място за напредък

DonAlt остава бичи надъхан към LTC, който той закупи покрай дъното му от $60 през ноември. Макар че сега се бори да пробие това равнище на опозиция, той не се отхвърля и счита, че попътният вятър ще бъде забележителен, откакто това стане. Той счита, че монетата има огромен капацитет за растеж, изключително в случай че успее да пробие $100. Лайткойн може елементарно да се удвои, като евентуалният диапазон е от $100 до $200.




Цел за продажба на Биткойн

Що се отнася до BTC, DonAlt счита, че той евентуално е на път да доближи най-малко $32,000. В този миг той възнамерява да продаде част от активите си или да стартира да регистрира облаги.

Въпреки че BTC може да се увеличи даже повече от това, той счита, че $32,000 е добра цел за него.

DonAlt призна, че на криптопазара всичко е допустимо. Въпреки че активите могат да се покачат доста, те могат и да се намалят с 95%.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР